Главная » 2014 » Октябрь » 16 » Стрижка на дому киев свадебная прическа недорого
20:02
Стрижка на дому киев свадебная прическа недорого

Домашня стрижка - це той навик, який ніколи не стане зайвим у Вашій скарбничці знань. Навіть якщо Ви і не збираєтеся ставати професіоналом в перукарському мистецтві, здатність і вміння виконувати хоча б найелементарніші стрижки допоможуть Вам на різних етапах Вашого життя. Ви зможете самостійно підстригати своїх рідних, близьких, знайомих. А діти тільки скажуть Вам «спасибі», т.к. вони часто бояться ходити в перукарню до певного віку.
 
При стрижці в домашніх умовах необхідно наявність певного арсеналу інструментів.
 
Що необхідно для стрижки?
Стрижка в домашніх умовах фото
 
Стрижка в домашніх умовах фото
 
В першу чергу це ножиці. Зовсім не обов'язково купувати дорогі професійні ножиці. Головна вимога - щоб вони були добре заточені. Ступінь заточки легко перевірити. Якщо Ваші ножиці легко і просто перерізають мокру вату, отже заточка хороша. І ножиці можна використовувати для стрижки волосся.
 
Для стрижки волосся на дому необхідні різного виду гребінця: маленькі і великі, з рідкісними і частими зубчиками. Якщо Ви збираєтеся бажати коротку стрижку, то Вам необхідно придбати машинку для стрижки волосся.
 
Стрижка в домашніх умовах
 
Треба відзначити, що перед самостійної стрижкою потрібна обов'язкова дезінфекція інструментів.
 
Після приготування всіх необхідних інструментів до роботи, можна приступати до процесу стрижки. При стрижці слід дотримуватися кількох правил. Волосся завжди стрижуть тільки мокрими! Після висихання волосся стане коротшим приблизно на один сантиметр. В момент стрижки голову слід розділити на зони і виробляти стрижку послідовно. Це як правило тім'яна, потилична, скронева зони. Потиличну зону також можна розділити на три частини: верхню зону, середню і нижню. Визначтеся, з якої зони ви будете починати стрижку, а решта зони заколіть зручними затискачами.
 
Щоб стрижка виглядала закінченою, слід зробити окантовку або тушевку. Це дозволяє оформити контури стрижки.
 
Окантовка - це лінія зрізу волосся по їх зростанню. Вона надає остаточного контур зачісці. Окантовка може бути круглої, овальної, трапецієподібної і т.п. За чубчику теж роблять окантовку. Вона може бути прямою, асиметричною, косою.
 
Тушевка - дозволяє оформити плавний перехід від довгого волосся до коротких по краях їх росту. Тушевку роблять гребінцем і ножицями. Або машинкою для стрижки - якщо необхідно звести нанівець довжину волосся.
 
Слід зауважити, що при домашньої стрижці необхідний достатній досвід. Будьте готові, що швидше за все перші спроби підстригти кого-небудь будуть не дуже вдалими. Терміни навчання домашньої стрижці залежать від завзяття та зацікавленістю цією темою, так само не останню роль грає кількість людей, які погодяться на Ваші експерименти з їх волоссям.
Стрижка будинку
 
     Порада: після кожної стрижки в домашніх умовах необхідно продезінфікувати інструменти. Потрібно врахувати, що стригти волосся зручно тільки в мокрому виді, тому якщо вони підсихають в процесі стрижки, їх потрібно періодично змочувати. Пам'ятайте, що після висихання стрижка коротшатиме на 1 см.
 
Відео жіночої стрижки в домашніх умовах
Самостійна жіноча стрижка в домашніх умовах відео
Жіноча стрижка будинку відео

Просмотров: 479 | Добавил: blouse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar